Irina Rimes, desființată! Vedeta de la Vocea României nu a avut nicio șansă: Sunt penibili

Irina-Rimes-si-Andi-Banica-inainte-de-casatorie

Război total în lumea muzicală autohtonă. O vedetă ProTV a fost desființată pur și simplu de către marele Gabriel Cotabiță. Artistul s-a dezlănțuit pur și simplu.

Gabriel Cotabiță nu a mai suportat și a decis să spună ceea ce gândește. Este extrem de nervos și deranjat de promovarea excesivă a artiștilor de peste Prut.

Gabriel Cotabiță a desființat-o pe Irina Rimes

Gabriel Cotabiță a desființat-o pur și simplu pe Irina Rimes de la Vocea României. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, cântărețul spune că toți artiștii trebuie să aibă dreptul la promovare. Nu doar Irina Rimes a intrat în colimatorul lui Cotabiță. Acesta s-a luat și de Carla’s Dreams și The Motans.

„Nu mai conteaza ca e muzicā in engleza si uneori in spaniola. Cu asta m-am obisnuit, românul este poliglot si intelege, desigur, toate versurile. Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar…nu cumva e prea mult. Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine dar haideți să păstrăm bunul simț. Nu am să cred niciodatā în sintagma “asta dorește lumea”. Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii care se descoperā în aparițiile live care sunt penibile. Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine. Comentarii?„, a scris Gabriel Cotabiţă pe o rețea de socializare.

Revista Presei