Irina Rimes nu se mai ascunde. Cine este noul sau iubit

15 ian. 2020
Irina Rimes nu se mai ascunde. Cine este noul sau iubit

Una dintre cele mai în vogă artiste din România a plecat în vacanța mult visată după ce finalul lui 2019 a fost un adevărat coșmar pentru ea. Irina Rimes a fost surprinsă în ipostaze spectaculoase. Are parte de distracții exotice alături de noul ei iubit.

Irina Rimes, probleme de sănătate

La finalul lui 2019, Irina Rimes a trecut prin grave probleme de sănătate. A fost nevoită să-și anuleze concertele și să se interneze în spital. Totul s-a întâmplat din cauza unei hemoragii interne care-i punea viața în pericol. Irina a trecut cu bine peste acest obstacol, s-a recuperat repede, iar după doar 11 zile de la intervenția suferită, se afla deja pe scenă. După alte câteva zile, jurata de la „Românii au talent” a plecat în vacanță. Nu singură, ci alături de iubitul pe care l-a ținut până acum departe de ochii necunoscuților.

Irina Rimes, vacanță în Africa

Irina Rimes a lăsat frigul din țară și a plecat într-o vacanță exotică, în Insula Chale din sud-estul statului african Kenya, unde se bucură de soare, apă turcoaz, nisip fin, dar, mai ales, de compania iubitului. Cu ocazia Crăciunului sărbătorit pe rit vechi, Irina și iubitul ei au decis să facă totul oficial.

Îndrăgostiții au apărut și în câteva imagini din vacanță, într-o ipostază amuzantă. În baia lor din căsuța de pe plajă, Irina a descoperit un gândac imens care a înfricoșat-o, așa că iubitul i-a sărit în ajutor pentru a o scăpa de insectă. Nu cu foarte mare succes. Solista a filmat întreaga scenă și a pus-o pe Internet, semn că nu-și mai ascunde deloc relația.

Irina Rimes a fost căsătorită

Pe când avea 22 de anbi, Irina a decis să se căsătorească cu Andi Bănică, bărbatul pe care-l iubea. Relația lor s-a sfârșit, însă legătura profesională a continuat, cei doi fiind colegi la casa de discuri. Au rămas prieteni, chiar dacă s-a spus că motivul pentru care au divorțat a fost faptul că Andi ar fi înșelat-o pe Irina cu o contabilă.

„Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. MI-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM.