Irinel Columbeanu a făcut o nouă cucerire! Cu cine se iubește milionarul: E mai tânără cu 40 de ani

02 dec. 2019
Irinel Columbeanu a făcut o nouă cucerire! Cu cine se iubește milionarul: E mai tânără cu 40 de ani

Irinel Columbeanu nu mai este singur! Vedeta a făcut o nouă cucerire de senzație! Milionarul se iubește cu o studentă care e mai tânără cu 40 de ani decât el.

Nimeni nu se aștepta ca omul de afaceri să marcheze atât de repede în viața sentimentală. Și totuși, s-a întâmplat din nou după câteva luni de singurătate.

Irinel Columbeanu se iubește cu o fată mai tânără cu 40 de ani

Irinel Columbeanu se iubște cu o fată mai tânără cu 40 de ani decât el. Milionarul s-a făcut cunoscut prin relațiile sale cu femei frumoase și tinere, manechine, de regulă. Nici acum nu face excepție. Acesta a fost surprins într-un club de fițe cu noua cucerire. Afaceristul Irinel nu a uitat-o pe Oana, ultima lui iubită manechin!

Oana Cojocaru s-a împăcat cu irinel Columbeanu după câteva luni de la despărțire. Relația se rupsese în primăvara acestui an. Irinel a fost văzut singur la evenimente, fără studenta nelipsită de la brațul lui până atunci. Singurătatea s-a terminat. Irinel și Oana au descins într-un club de fițe, împreună, fără prieteni comuni. S-au așezat la o masă, dar nu au fost foarte vorbăreți, conform cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Irinel și Oana

Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Oana Cojocaru la un festival de modă, în urmă cu doi ani, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu.