Irinel Columbeanu, falit?! Cum și-a pierdut milionarul toată averea? E într-o situație disperată

irinel-columbeanu1254-0-0

Irinel Columbeanu are mari probleme financiare. Se pare că milionarul și-a pierdut toată averea. Se află într-o situație extrem de disperată.

Irinel Columbeanu, falit

Irinel Columbeanu ar fi ajuns falit. Dacă în urmă cu șapte ani averea acestuia era estimată la aproximativ 70 de milioane de euro, acum avem parte de o răsturnare de situație fără precedent. Se pare că banii acestuia s-au evaporat, iar Irinel și-a schimbat viața complet.

Și palatul de la Izvorani este istorie. Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de euro în 2009.

Afaceristul conducea un Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat cu becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice, geam mobil care separa pasagerii de șofer și multe altele, în valoare de 600.000 de euro, dar și un Bentley de 220.000 de euro.

Dar asta nu era tot. Columbeanu deținea mai multe imobile în București, terenuri la Ciolpani și un palat la Izvorani. Totul s-a năruit însă și acesta ar fi decis să se mute într-un apartament cu două camere, într-un cartier de pe lângă București. Mai mult, acum conduce un Opel la mâna a doua, conform click.ro.

Se pare că acesta ar fi rămas în urmă și cu plata chiriei. „Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex.

Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit o persoană care locuiește în același cartier, conform sursei citate.

Acesta ar fi și motivul pentru care a făcut pace cu Monica și a hotărât ca fata lor, Irinuca, să meargă în America. Irinel nu ar mai avea bani de plata taxelor școlare și nici nu își mai permite cheltuieli de întreținere.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleași surse, pentru publicația numită.

Revista Presei