Irisha, relație secretă cu Faimosul Culiță Sterp. Acuzații grave la Survivor România

08 mai 2021
Irisha, relație secretă cu Faimosul Culiță Sterp. Acuzații grave la Survivor România
Faimoșii la Survivor România

Irisha a fost propusă spre eliminare, la ultimul Consiliu, după ce Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor la primul joc pentru imunitate. O parte dintre concurenți au votat-o pe Raluca Dumitru, dar la final a fost nominalizată Irina Ceban (Irisha) cu 6 voturi.

Faimoșii s-au împărțit deja în două tabere, iar liderii de trupe sunt Zanni și Culiță Sterp. Ambii sunt mari favoriți la câștigarea trofeului Survivor România și se simte deja că se apropie finalul concursului. Fiecare încearcă să câștige simpatia publicului, dar și aliați în cadrul echipei.

Irisha ar fi îndrăgostită de Culiță Sterp

Zanni îi are alături pe Cosmin și Sebi, care sunt mai vechi plus Raluca Dumitru și Cucu și Andreea, care au venit recent în Republica Dominicană. Zanni a spus încă de edițiile trecute că el consideră că între Irisha și Culiță Sterp s-a creat o alianță și o apropiere suspectă.

După ce Irisha a fost propusă spre eliminare, Sebi a scos la iveală detalii picante. El susține că fosta concurentă de la Bravo, ai stil! l-ar plăcea foarte mult pe Culiță Sterp, dar aparent ar folosi pretextul că-l vede doar ca pe un frate. Faimosul insistă  că este, însă doar o strategie și că aceasta de fapt încearcă să-l atragă pe manelist, deși acesta urmează să aibă un copil.

Cine este Irisha

Irisha este originară din Republica Moldova și a făcut studii muzicale la Chișinău. O bună perioadă de timp a locuit în Miami, SUA. Aceasta speră să ajungă o artistă celebră și a scos deja câteva piese, dar care nu s-au bucurat de succesul vizat.

Irisha se consideră perfecționistă, dar este pasionată de adrenalină și sport și este convinsă că experiența la Survivor România o va întări. Dacă va câștiga marele premiu, va investi toți banii în împlinirea visului său.