Își înșală Dani Oțil viitoarea soție? Cum a fost surprins alături de o vedetă super celebră: Imaginile spun totul

24 feb. 2020
Își înșală Dani Oțil viitoarea soție? Cum a fost surprins alături de o vedetă super celebră: Imaginile spun totul

Ipostaze incendiare în care a fost surprins vedeta Antenei 1, Dani Oțil. Totul s-a întâmplat la doar câteva zile după ce acesta a anunțat că urmează să se căsătorească. Imaginile incendiare spun totul.

Dani Oțil își înșală iubita cu Lordana Groza?!

Își înșală Dani Oțil iubita cu Loredana Groza? Ziua de Dragobete a venit cu vești proaste pentru viitoarea soție a lui Dani Oțil. Acesta a fost surprins în niște ipostaze de neimaginat alături de o persoană foarte cunoscută din lumea showbiz-ului românesc.

Dani Oțil și Loredana Groza nu au avut nicio abținere și s-au lăsat duși de val chiar în direct, în fața a milioane de telespectatori la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Artista a fost invitată la emisiunea ”Neatza cu Răzvan & Dani”, fiind protagonista unei scene care a stârnit mii de reacții. Aceasta nu a fost singură. Acțiunea s-a petrecut alături de prezentatorul Dani Oțil, iar Răzvan a fost naratorul.

Cei doi s-au așezat pe canapea și așteptau, cu sufletul la gură, instrucțiunile povestitorului.

„Ea, Loredana, amanta lui, îi luă cartea din mână, îi prinse capul între palme și îl mușcă ușor de nas. Iar el spuse…”, a spus Razvan.

Dani Oțil însă, a încercat să atenueze orice fel de întâmplare care ar fi putut avea loc. „Vreau să menționez că mă însor mâine, poimâine…”, a mărturisit Dani.

Lipsită de inhibiții, Loredana nu a mai stat pe gânduri și și-a desfăcut jacheta, apoi s-a aplecat să-l muște de nas pe Dani Oțil.

Prezentatorul Tv nu prea avea de ales, deoarece regulile trebuiau respectate. Deși Dani Oțil a fost puțin incomodat de situația în care a fost pus, Loredana s-a oprit la timp și a făcut o simplă simulare de mușcătură.