Iubita lui Vlad Voiculescu a fost concediată! Unde lucra aceasta și de ce Laura Ștefănuț și-a dat în judecată angajatorul

20 apr. 2021
Iubita lui Vlad Voiculescu a fost concediată! Unde lucra aceasta și de ce Laura Ștefănuț și-a dat în judecată angajatorul
Vlad Voiculescu și iubita sa, Laura Ștefănuț

Vlad Voiculescu a avut ani buni o relație cu Melania Medeleanu, cu care a și fondat Magic Camp. Cei doi și-au promovat intens relația ca fiind una desprinsă din povești. În urmă cu aproximativ doi ani, însă s-au despărțit discret fără ca nimeni să știe. Fostul ministru al Sănătății s-a apropiat la acel moment de jurnalista Laura Ștefănuț.

Cei doi locuiesc astăzi împreună și formează un cuplu solid. De altfel aceasta a și fost prezentă la conferința de presă, în care Vlad Voiculescu și-a prezentat bilanțul de la ministerul Sănătății și în care a aruncat cu săgeți otrăvite spre premierul Florin Cîțu.

Laura Ștefănuț a fost jurnalistă

Laura Ștefănuț este jurnalistă, iar aceasta a lucrat în trecut la România Liberă și Digi 24, iar acum scrie editoriale pentru Libertatea. Contractul ei cu Ringier se datorează probabil în special relației de prietenie dintre Cătălin Tolontan și Vlad Voiculescu, cei doi fiind protagoniștii documentarului Colectiv, nominalizat la Oscar.

După ce Vlad Voiculescu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, care nu s-a mai concretizat într-un final, Laura Ștefănuț a anunțat și ea public că renunță la statutul de jurnalist de investigații pentru că ar fi într-un conflict de interese. Asta pentru că are o relație cu Vlad Voiculescu a menționat ea într-o postare pe facebook.

De ce a fost concediată iubita lui Vlad Voiculescu

La fel ca și iubitul ei, pe modelul fostei partenere de viață a acestuia, a început o serie de colaborări cu diferite ONG-uri, de unde încasa sume cu mult peste cele primite ca jurnalistă. De altfel, în România ONG-urile par cele mai profitabile business-uri, iar dacă ne uităm la averile celor care le conduc nu mai rămâne nicio îndoială că așa este.

Laura Ștefănuț nu și-a îndeplinit obligațiile profesionale așa cum se așteptau cei de la Fundația Greenpeace CEE România, așa că aceștia au concediat-o. Fosta jurnalistă nu a acceptat, însă această umilință și a depus o contestația la decizia de concediere.

Dosarul respectiv a fost înregistrat pe 16 martie 2021 la Tribunalul București, în Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, conform portalulului instanțelor.