Iubitul Andreei Marin rupe tăcerea! Dezvăluiri despre iubita sa. Nu a mai spus asta până acum

13 nov. 2019
Iubitul Andreei Marin rupe tăcerea! Dezvăluiri despre iubita sa. Nu a mai spus asta până acum

Andreea Marin este îndrăgostită din nou, asta după ce relația cu Tuncay s-a terminat prost. De data aceasta, vedeta a ales un bărbat mult mai matur.

„Este o onoare și o plăcere în același timp (n.r. să fie iubitul Andreei Marin). Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a dezvăluit pentru Antena Stars consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu.

Andreea nu spune nu unei căsătorii

„El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire. Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a declarat Andreea Marin.

Consulul s-a mutat, recent, la București, pentru a fi aproape de Andreea. Unde mai pui că acesta se înțelege fantastic cu Violeta, fiica vedetei.

„Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.