Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Iubitul Elenei Băsescu, chemat la Tribunal! De ce este acuzat!

  1. Home/
  2. Justiție/

Mezina fostului președinte Traian Băsescu este în al nouălea cer. Recent, EBA a recunoscut că este însărcinată cu cel de-al treilea copil și că acesta va veni pe lume în aproximativ trei luni. Tatăl este iubitul cu care s-a tot afișat în ultima perioadă. Este vorba despre Cătălin Tomată.

Tânărul de 25 de ani este foarte îndrăgostit de Elena și este dispus să-și asume rolul de cap al familiei, chiar dacă nu va urma și o nuntă, ci doar un botez. Și asta pentru că iubita lui a spus că i-a ajuns o experiență de acest tip, cea cu Syda și că nu dorește să o repete.

Din păcate, însă cei doi nu au liniște totală pentru că Tomată a fost chemat la tribunal, potrivit presei modene. El deține un pub pe Calea Victoriei. Firma care îl administrează, Tomcat Comserv are, însă, o situație dezastruoasă în evidențele Fiscului, scrie Cancan. În afară de această companie, Cătălin mai deține 33% dintr-o societate, La Ciorbărie SRL, și, în urmă cu câteva săptămâni, a devenit administrator în firma „Luna Pizzeria SRL”.

Firma-mamă este, însă, un dezastru, mai ales că un furnizor l-a chemat pe Tomată la tribunal pentru marfa neplătită! Magistrații Judecătoriei Arad l-au obligat pe iubitul Elenei Băsescu să plătească contravaloarea mărfii livrate și neachitate, la care se adaugă și penalități de întârziere, precizează sursa citată.

Poate te interesează și…

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

Doctorul Streinu Cercel trage semnalul de alarmă! Cei născuți înainte de anii 1990 trebuie să-și facă urgent aceste analize

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook