Iubitul Luizei face dezvăluiri! Ce s-a întâmplat înainte ca ea să dispară

69467761_1106597249532031_1492015980149211136_n

Iubitul Luizei face noi dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat înainte ca adolescenta să dispară. Alexandru a dat declarații după ce una dintre colegele Luizei a mărturisit ce s-a întâmplat între cei doi.

Băiatul confirmă și spune că este adevărat că s-au despărțit cu o zi înainte ca aceasta să dispară, iar, deși era iubitul Luizei, autoritățile nu l-au chemat să dea declarații.

„Nu m-a audiat nimeni. Nu am fost chemat nicăieri, Eu am vorbit doar seara cu ea. A doua zi dimineața a dispărut, a fost răpită. Nu părea în niciun fel. Ne-am cam certat puțin și am luat amândoi o decizie să ne despărțim, în seara respectivă”, a spus băiatul pentru Digi24.

Acesta crede că Luiza este în viață.

„Nu-mi venea să cred așa ceva. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Cred că este în viață,” a mai spus el.

Intervenția sa a venit după ce o prietenă a Luizei a dezvăluit că cei doi s-au despărțit chiar înainte ca adolescenta să dispară.

“Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, a spus Ioana, prietena Luizei, potrivit Libertatea.

“În sufletul ei, avea ceva pentru el, dar el era pe jumătate țigan, iar ea româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.” a mai zis colega Luizei.

“Sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el. Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”

Revista Presei