Iubitul Luizei Melencu a recunoscut tot! Lovitură de teatru în cazul Caracal

rasturnare-de-situatie-in-cazul-caracal-martor-cheie-am-vazut-o-pe-luiza-era-singura-si-speriata-617329

Detalii incredibile apar în cazul dosarului de la Caracal. Multe dintre aceste detalii scot la iveală modul defectuos în care au acționat cei care s-au ocupat de caz. 

„Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal. Dacă era un derbedeu, dacă punea pe cineva să o răpească? Procurorii erau obligaţi să verifice, dar n-au făcut-o. Asta demonstrează, zic eu, ce fel de anchetă s-a făcut în cazul Luizei. Fiul meu era în Italia când s-a întâmplat nenorocirea, a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, îl tot întreba ce fel de fată e Luiza. Apoi, după ce a dispărut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucureşti. Au zis că-l sună, că vor să facă şi un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a declarat mama lui Alex la începutul lunii septembrie.

Am încercat să o sun și nu mi-a răspuns

„Este prima dată când sunt chemat la audieri. Nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică am venit special din străinătate ca să mă audieze, să fiu audiat, să văd și eu despre ce e vorba aici și abia acum două, trei zile am primit o citație să vin aici. Le voi spune tot ce știu. Cum am fost cu ea, ce s-a întâmplat cu ea, cum a fost ea.

Am vorbit cu ea pe data de 13 (aprilie n.red.) am vorbit ultima dată, seara. Dimineața am încercat să o sun și nu mi-a răspuns. Cu o seară înainte să dispară. Vorbeam normal, totul se întâmpla normal. A doua zi, când am încercat să o sun nu răspundea. M-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde. M-am îngrijorat”, a declarat iubitul Luizei.

Băiatul a povestit că Luiza primea niște telefoane ciudate.

Nu cred că este moartă

„Dimineața la 2, o sunau numere private, dar asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Se întâmpla cu vreo trei luni înainte să se întâmple chestia asta. Dar nu i se spunea nimic, tocmai de asta. Suna și nu vorbea. Răspundeam și nu vorbea. Nu avea nicio bănuială, chiar nu băga de seamă. Zicea că poate vor să facă mișto la telefon, nu au ce face, atâta tot”, a spus  iubitul Luizei Melencu.

„Eu cred că este în viață. Este scoasă din țară și este în viață. Așa este. Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu există nici dovezi și simt. Este o fată, nu am cuvinte. Este un înger de copil. Foarte cuminte, ascultătoare,” a mai spus Alex.

Revista Presei