Iubitul Margheritei de la Clejani rupe tăcerea! Acesta a decis să spună tot adevărul. Acuzații grave

29 mai 2020
Iubitul Margheritei de la Clejani rupe tăcerea! Acesta a decis să spună tot adevărul. Acuzații grave

Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani rupe tăcerea. După ce presa a scris tot felul de lucruri despre el, tânărul a intervenit la Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena 1 pentru a lămuri situația. Acesta spune că nu se droghează, ci că ar lua medicamente recomandate de medicul psihiatru pentru că nu poate dormi.

“Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere, este fără rețetă, nu am nici o ștampilă. Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul mai de mult”, a declarat iubitul Margheritei pentru Xtra Night Show, în cadrul unui interviu.

Legătura cu Margherita

Theodor mai spune și că Margherita de la Clejani nu are nici o legătură cu ceea ce face el și că rezultatele de la INML vor dovedi acest lucru. Acesta a ținut să precizeze și că nu este agresiv cu animalele, ba chiar le iubește și că are un câine care doarme cu el în pat.

Justificărle lui vin după ce a fost acuzat că a lovit maimuța Margheritei. “Faptul că am un defect de vorbire a fost interpretat în presă ca un mod ce aduce atingere demnității umane și imaginii mele. Acest fapt fiind exploatat în presă în mod negativ, în scopul de a mă denigra, pentru că eu sunt rr-it. Și nu pot să zic deloc litera «r»”, a mai spus Theodor, citat de Viva.

Sursa foto: viva.ro