Iubitul Simonei Halep, probleme cu poliția! A fost târât prin tribunale: Totul s-a aflat

03 mart. 2020
Iubitul Simonei Halep, probleme cu poliția! A fost târât prin tribunale: Totul s-a aflat

Iubitul Simonei Halep a avut mari probleme cu poliția. Toni Iuruc a fost târât prin tribunale ani de zile. De abia acum a ieșit totul la iveală.

Iubitul Simonei Halep, probleme cu poliția

Toni Iuruc s-a judecat ani de zile cu Poliția. Aproape trei ani și-a petrecut iubitul Simonei Halep prin tribunale. Acum s-a aflat și motivul.

Toni Iuruc s-a judecat chiar cu Poliția, într-un proces care a început în anul 2014. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a fost amendat de Poliția rutieră, pe raza județului Brașov, cel mai probabil pentru depășirea vitezei legale. Toni Iuruc a contestat actul în instanță.

Procesul s-a mișcat greu, cu mai multe termene amânate. Aproape un an mai târziu, pe 15 decembrie 2015, plângerea lui Toni Iuruc a fost respinsă, iar amnada menținută: “Respinge plângerea modificată. Menţine procesul verbal”, s-a arătat în hotârârea judecătorilor.

Toni Iuruc nu a renunțat și a făcut apel. Și de această dată au fost câteva termene amânate, dar decizia a venit la data de 31 martie 2017, la aproximativ doi ani și jumătate de când iubitul Simonei Halep a deschis dosarul.

De data aceasta, sentința a fost însă favorabilă, câștigând, până la urmă, procesul cu Poliția.

“Admite apelul declarat de apelantul IURUC…, împotriva sentinţei civile nr.12522 din data de 15.12.2015, pronunţată de Judecătoria Braşov, pe care o schimbă în tot şi în consecinţă:

Admite plângerea contravenţională formulată de petentul IURUC…, împotriva procesului-verbal de contravenţie seria CP nr.7542090 din data de 24.10.2014, emis de intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV, şi în consecinţă:

Anulează procesul-verbal de contravenţie seria CP nr.7542090 din data de 24.10.2014, emis de intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV şi exonerează pe petent de toate sancţiunile aplicate prin acesta. Definitivă. Pronunţată azi, 31.03.2017”, este hotărârea judecătorilor, conform playtech.ro.