Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Iulia Albu s-a logodit! Cum arată și cine este bărbatul misterios din viața ei

  1. Home/
  2. Entertainment/

Iulia Albu a ajuns celebră mai întâi prin prisma căniciei pe care a avut-o cu celebrul designer de pantofi, Mihai Albu. După divorț, aceasta s-a reinventat permanent și a reușit să fie o prezență constantă în televiziune datorită stilului său inegalabil. Deși a supărat foarte multe persoane publice din România, Iulia nu s-a schimbat absolut deloc și continuă să fie la fel de acidă cum ne-a obișnuit.

O altfel de Iulia a apărut, însă la un eveniment umanitar, cu adolescenți. Ea a acceptat invitația pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentro fată bolnavă de cancer. Printre altele jurata de la “Bravo, ai stil!” a vorbit și despre relația cu un tanar pe care a facut tot posibilul sa-l tina departe de ochii presei.

Vezi și Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Vezi și Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

Intrebata daca isi doreste sa treaca la o alta etapa a relatiei cu iubitul ei, cu zambetul pe buze Iulia a marturisit ca Mihai, partenerul ei misterios, este deja logodnic.”Nu mai este doar iubitul meu. Mihai este logodnicul meu. Nu am primit inca inelul”, a spus criticul de moda potrivot wowbiz.ro, apoi a schimbat abil subiectul dezvaluind, cu umor, ca prima oara a fost indragostita lulea la varsta de cinci ani. De cine credeti? Nu, nu este vorba de Brad Pitt sau George Clooney, actori care erau in voga si la vremea respectiva, ci de celebrul “bataus” Bruce Lee.

“Iubitul meu este plecat acum în afara ţării. Ne pregătim să scoatem următoarea linie de bijuterii şi finalizează producţia. Dar când vine, vom evada cu siguranţă câteva zile, nu pot să spun unde…
Iubitul meu nu se implică în afacerile mele, noi facem afaceri împreună. În unele firme suntem asociaţi, iar în altele sunt doar eu pentru că aşa este natura business-ului. Mi se pare minunat să găseşti un om cu care să ai interese comune şi cu care să poţi forma o echipă”, a spus Iulia Albu într-un alt interviu.

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook