Iulia Albu șterge pe jos cu Elena Udrea și Dana Budeanu! Ce spune despre ținuta fostului ministru și cât a costat

udrea dana budeanu

Dana Budeanu a încercat să se ascundă pe parcursul întregului eveniment, la care a fost nașa de botez a micuței Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, susțin surse care au fost prezente acolo pentru VoxBiz.

Designerul a trimis și o notificare către presă, cu o zi înainte de botez, prin care să solicite jurnaliștilor să nu scrie despre ea. Asta deși ea trăiește din comentariile acide făcute la adresa vedetelor, în cadrul emisiunii de pe Pro Tv, „Vorbește lumea”, cărora le pătează constant imaginea. Dana Budeanu a participat la un eveniment pe care Elena Udrea l-a dorit public, iar nașa este și ea persoană publică, deci solicitarea ei este aberantă.

Ținuta Elenei Udrea a fost creată de Dana Budeanu și se pare că ar costa 1.800 de lei. Designerul s-a ocupat și de imaginea Andrei, Adelei Popescu sau a Mihaelei Rădulescu, care îi devenise cea mai bună prietenă. Dana Budeanu este și fosta soție a lui Radu Budeanu, patronul CanCan, care s-a recăstorit între timp cu superba creatoare de modă, Cristina Săvulescu.

Dana Budeanu a fost criticată în trecut de mai mulți bloggeri de modă și chiar acuzată de plagiat în revista Elle. Aceasta a scris o carte despre modă, despre care se spune că ar fi copiată de pe cea a unui designer celebru, însă nu au existat reacții de natură penală din partea nimănui pe această speță.

Ce spune Iulia Albu

Iulia Albu, un alt designer care s-a remarcat prin criticile acide la adresa ținutelor persoanelor publice a comentat negativ la adresa rochiei Elenei Udrea, creată de Dana Budeanu. Așadar aceasta a dorit să lovească în ambele.

„Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește. Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată.

Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii. Este de preferat, ca atunci când distanța dintre breton și umeri nu este una considerabilă, să nu optați pentru lucruri în care vă înecați. Ideea unei ținute, la modul general, este aceea de a vă pune în valoare, nu de a vă scufunda în ea.

Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural’, a declarat Iulia Albu, potrivit fanatik.

Foto: CLICK!

Revista Presei