Iulia Vântur are probleme mari! A fost dată în judecată și riscă să piardă foarte mult

Sunt probleme foarte mari pentru Iulia Vântur.  Ar putea suferi din punct de vedere financiar. A fost dată în judecată și ar putea pierde o mare sumă de bani.

Iulia Vântur are probleme mari

Iulia Vântur s-a stabilit în India, dar nu a rupt toate legăturile cu România. Mai mult, are și probleme în țara noastră. Prezentatoarea TV a fost dată în judecată și riscă să piardă o mare sumă de bani. Este vorba despre zestrea pe care i-au pregătit-o părinții.

Frumoasa prezentatoare TV este citată într-un proces alături de tatăl ei, Valentin Vântur. Cei doi au fost chemați în instanță de către un ieșean. Procesul, care se află pe rolul Judecătoriei Iași, are ca obiect: fond funciar, nulitate absolută titlu de proprietate.

Bărbatul vrea anularea titlului de proprietate al unui teren cu care tatăl vedetei, Valentin, a fost împroprietărit și pe care îl pregătise, cel mai probabil, ca zestre fiicei sale. Dacă magistrații de la Judecătoria Iași îi vor da dreptate respectivului bărbat, tatăl Iuliei Vântur riscă să piardă proprietatea.

Iulia Vântur, vedetă la Bollywood

Iulia Vântur este deja vedetă la Bollywood. A primit un rol într-un film de lung metraj, apare în emisiuni de televiziune și show-uri mondene, iar relația ei cu superstarul Salman Khan ține prima pagină a marilor ziare din India.

Fosta prezentatoare TV a jucat în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni. Iulia Vântur interprezează rolul Giuliei, o tânără de origine poloneză care, îndrăgostită de India, decide să se mute şi se căsătoreşte cu un indian, conform cancan.ro.

Revista Presei