Iulia Vântur, dezvăluiri fără precedent! Adevărul despre relația cu Salman Khan: Când se va căsători

iulia-vantur-465×215

Una dintre cele mai dorite și invidiate femei din România face dezvăluiri fără precedent. Iulia Vântur s-a decis să spună adevărul despre relația cu Salman Khan. Dar asta nu e tot. Vedeta a vorbit și despre căsătorie.

Vedeta devoalează secretele relației cu unul dintre cei mai cunoscui actori de la Bollywood. Se iubește de ani de zile cu Salman Khan, dar niciodată nu s-a pus problema căsătoriei.

Iulia Vântur vorbește despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur se ferește să vorbească despre relația cu Salman Khan, dar mai scapă din când în când câte o informație despre viața pe care o duce în India. Blonda s-a mutat împreună cu iubitul ei în urmă cu aproape șapte ani. Blonda mărturisește că este extrem de fericită, dar nu se gândește la căsătorie. „Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a declarat vedeta.

Iulia Vântur a devoalat motivele pentru care preferă să nu vorbească foarte mult despre relația ei cu Salman Khan. Vedetele de la Bollywood nu au acest obicei. De fiecare dată când vedeta a dezvăluit secrete din relația ei cu actorul, presa din India a dezbătut subiectul zile întregi. „La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodată despre relațiile lor. Există o anumită decență și din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decât să respect lucrul acesta, pentru că relațiile trebuie să rămână personale. Sigur că și aici curiozitatea este mare, de exemplu dacă treci printr-un aeroport e aproape imposibil să nu te fotografieze cineva. Și în presă mai apar articole legate de relații și alte lucruri personale, însă starurile nu vorbesc niciodată despre acestea”, a spus Iulia Vântur, conform playtech.ro.

Revista Presei