Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Iulia Vântur revine la Ferma Vedetelor? Ce i-a transmis Monicăi Bîrlădeanu

  1. Home/
  2. Entertainment/

Iulia Vântur a prezentat primele ediții ale emisiunii Ferma Vedetelor, difuzată pe Pro Tv, dar și-a anunțat șefii că momentan este ocupată cu proiectele personale din India. Așa că reprezentanții postului au fost nevoiți să găsească rapid o înlocuitoare. Frumoasa Monica Bîrlădeanu a fost varianta care a readus succesul show-ului. Aceasta a venit tocmai din Los Angeles, unde locuiește și profesează ca actriță pentru a modera Ferma Vedetelor. Iar până acum prestația a fost una de-a dreptul excelentă.

ReclamaDe aceeași părere este și Iulia Vântur, care a transmis un mesaj către foștii săi colegi, tocmai din Filipine, în timp ce se afla la o fermă. Aceasta arată că îi este dor de emisiune, dar este mulțumită că înlocuitoarea sa face o treabă foarte bună, așa că probabil nu se va mai întoarce la acest proiect.

“Sunt într-un loc minunat ce m-a dus cu gândul la dragii mei colegi de la Ferma Vedetelor. Dragilor, vă trimit energie, să aveți forță de muncă, să vă distrați! E frumoasă viața la fermă… oriunde-ar fi ea în lume. Monica Bârladeanu ești superbă, faci treabă foarte bună. Mă bucur că proiectul e pe mâini bune!Nea Rață ești cel mai tare fermier, cel mai hotărât, vesel și amuzant, mi-e dor de tine ? Va îmbrățișez cu drag și vă susțin de oriunde aș fi ?”, a mărturisit Iulia Vântur pe internet.

ReclamaVedeta a postat și o înregistrare în care apare la o fermă din Filipine.“Fac ce fac și tot la fermă ajung, dar în Fișlipine. Și la intrare, ghici ce am găsit? Mi s-a părut atât de amuzant. clopoțelul de la fermă. Adunarea ferminieri. Ai legătura, Monica. De aici din Filipine în România, Monica ai legătura, cheamă-i pe fermieri mai repede”, spune amuzată Iulia Vântur.

Poate te interesează și…

Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook