Iulia Vântur s-a mutat din India! L-a părăsit pe Salman Khan?

14 feb. 2020
Iulia Vântur s-a mutat din India! L-a părăsit pe Salman Khan?

Iulia Vântur a făcut o mutare cheie în cariera sa. Frumoasa blondă a plecat din India. Nu se știe, însă ce s-a întâmplat între ea și actorul Salman Khan.

Vedeta a lăsat țara iubitului său pentru Londra. Acolo, Iulia a primit un rol în serialul de acțiune „Jack Stall Dead”. Aceasta a jucat alături de dublul campion mondial la kickbox, Ali Jacko, în rolul unei agente secrete pe nume JO.

Se pare că vedete va petrece mai mult timp în Londra pentru a filma la un alt proiect important, scrie click.

I-a dat inelul

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan.

Iulia Vântur nu prea vorbește despre relația ei cu actorul, dar a dat detalii despre cum ar fi ea ca mamă. Vedeta spunea că nu s evede căsătorită.

„Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a declarat vedeta.

Oamenii nu vorbesc despre relțiile lor

Iulia a mărturisit de ce nu vorbește despre relația sa cu Salman Khan. Fosta vedetă a Pro TV susține că la Bollywood, oamenii nu vorbesc despre relațiile lor. Este un fel de decență.

„La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodată despre relațiile lor. Există o anumită decență și din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decât să respect lucrul acesta, pentru că relațiile trebuie să rămână personale. Sigur că și aici curiozitatea este mare, de exemplu dacă treci printr-un aeroport e aproape imposibil să nu te fotografieze cineva. Și în presă mai apar articole legate de relații și alte lucruri personale, însă starurile nu vorbesc niciodată despre acestea”, a spus Iulia Vântur.