Jador s-a îndrăgostit din nou! Pentru ea, a anunțat că vrea să se întoarcă în emisiunea Puterea Dragostei

jador

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști în momentul de față, fiecare melodie pe care o scoate urcând rapid în vârful topurilor muzicale. Ascensiunea lui Jador se datorează emisiunii „Puterea Dragostei”, iar acesta susține că e pregătit să se întoarcă.

Jador s-a îndrăgostit din nou, de această dată de noua prezentatoare a show-ului „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela, pentru care este dispus chiar să se întoarcă în emsiunea care l-a făcut celebru.

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra în emisiune, la Istanbul ”, a declarat Jador celor de la Wowbiz.

Jador este cel mai titrat concurent de la Puterea Dragostei, iar artistul a rămas cu multe amintiri frumoase din această emisiune, chiar dacă norocul nu i-a surâs până la capăt, fiind în continuare singur.

”Am iubit-o pe Simina, însă nu a fost să fie sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-au născut o serie de melodii care au avut mare succes la public!

În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată., o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreună, dar viața merge mai departe!”, a mai comentat artistul.

Revista Presei