Jador sau Cătălin Moroșanu? Cine va fi eliminat de la Survivor România? Ștefan Ciuculescu îi va lua locul: detalii despre noul concurent promovat de Kanal D

15 apr. 2021
Jador sau Cătălin Moroșanu? Cine va fi eliminat de la Survivor România? Ștefan Ciuculescu îi va lua locul: detalii despre noul concurent promovat de Kanal D

În spot-urile de promovare ale Survivor România, prezentatorul Daniel Pavel anunță că un concurent va părăsi competiția Survivor România. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: Jador sau Cătălin Moroșanu? Ambii au suferit accidentări serioase și niciunul nu poate intra pe traseu.

Dacă Jador a stat pe tușă timp de o lună și apoi a revenit pe trasee, despre fostul luptător K1 nu se mai știe nimic de ceva timp. Nici manelistul nu o duce prea bine pentru că durerea la genunchi a revenit și la ultimul joc a stat pe margine. Totuși sursele Voxbiz.ro au dezvăluit că cel care va părăsi competiția Survivor România joi, 15 aprilie, ca fi Cătălin Moroșanu.

Cine este noul concurent de la Survivor România?

Acesta va fi înlocuit de Ștefan Ciuculescu, în vârstă de 27 de ani. Noul Faimos este fotbalist, mai exact portar la o echipă cândva de renume, Rapid. El joacă în prezent în Liga 3, la Rapid 2, unde a făcut o impresie foarte bună.

:tefan Ciuculescu este portar la fotbal și noul Faimos de la Survivor România

El a semnat cu această echipă în luna septembrie a anului 2020. Are o înălțime de 1.84 și 72 kg și probabil îi va face concurență unui alt fotbalist de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă. El a fost, însă jucător de prima ligă, retras din activitate prematur.

„ȘTEFAN CIUCULESCU VA JUCA PENTRU RAPID II 😎
Ciuculescu Stefan Laurentiu a semnat un contract valabil pe un sezon cu FC Rapid București, urmând a evolua pentru echipa secundă, formație ce va lua vineri startul în noul sezon din Liga 3.
Portartul de 27 de ani a mai jucat pentru Rapid în ligile a patra și a treia, în 24 de partide, în care a primit 14 goluri.
Rapid II va începe noul sezon de Liga 3 vineri, 11 septembrie, de la ora 17:00, în Regie, cu CS Tunari.
Bun venit, Fane!”, suna anunțul celor de la Rapid în luna septembrie a anului 2020.

Se pare că Ștefan Ciuculescu a luat o pauză de la fotbal acum pentru a ajunge în Republica Dominicană, de unde va încasa un salariu mai mare decât echipa de fotbal pentru care joacă în momentul de față.