Jador și Carmen de la Sălciua, cea mai mare umilință pentru Smiley și Delia! Ce au făcut cei doi cântăreți de manele

11 oct. 2020
Jador și Carmen de la Sălciua, cea mai mare umilință pentru Smiley și Delia! Ce au făcut cei doi cântăreți de manele

Delia și Smiley au scos o super piesă pe 5 octombrie, pe care au promovat-o intens. Întreaga presă a marcat momentul și a numit colaborarea dintre cei doi ca proiectul anului. Ne vedem noi a urcat destul de rapid în trending Youtube, dar în ciuda PR-ului de care s-a bucurat nu a reușit să treacă de locul 2.

Lidia Buble și Vunk au lansat și ei o melodie foarte bună, dar care a urcat până pe locul 4 maxim, fiind detronată de trei manele. Astăzi au ajuns pe locul 9 cu peste 3 milioane de vizualizări.

Halucinant, dar pe poziția 1 au rămas mult timp Abi Talent și Dani Mocanu cu Regii României, o piesă simplă din punct de vedere muzical și o catastrofă, dacă analizăm versurile. Totuși românii au ales să o asculte pe repeat. Din fericire, în ultimele zile a început să coboare și a ajuns pe locul 5, după ce a dominat Youtube-ul o bună perioadă de timp. Clipul a strâns 14 milioane de vizualizări.

Jador și Carmen de la Sălciu, cu mult peste Smiley și Delia pe Youtube

Pe 10 octombrie, Jador și Carmen de la Sălciua, cei mai în vogă cântăreți de manele au scos și ei o melodie împreună și în doar o zi au ajuns pe locul 1, fără să se bucure de o promovare la fel de intensă ca cea pentru Smiley și Delia.

Într-adevăr, pe surse s-a vorbit mult despre o relație amoroasă între cei doi și asta a sporit interesul publicului pentru clip, dar momentan nu există nicio confirmare oficială. Nu am somn de 4 zile are aproape 2 milioane de vizualizări în doar 24 de ore, o performanță pe care, din păcate Smiley și Delia nu au reușit-o, deși melodia lor este una extrem de frumoasă.