Jenant! Ce salariu avea cu adevarat Emily Burghelea la Acces Direct. Nici nu avea nevoie de acei bani

de: Ana Toma
23 iun. 2020
Jenant! Ce salariu avea cu adevarat Emily Burghelea la Acces Direct. Nici nu avea nevoie de acei bani

Asistenta Mirelei Vaidă de la ”Acces Direct” a lăsat mască milioane de telespectatori după ce și-a dat demisia în direct. Puțini știu însă ce salariu avea Emily Burghelea și cât o ajuta această sumă în planurile pe care le avea.

Emily Burghelea a ajuns în centrul atenției în urma demisiei sale, în direct, după ce ar fi fost martora unor agresiuni între Viorel și Vulpița. De asemenea, asistenta Mirelei Vaidă nu s-a oprit aici și a acuzat întreg staff-ul de la ”Acces Direct” că închide ochii cu privire la bătăile la care e supusă Veronica Stegaru.

În urma scandalul care pare că nu se mai termină, Emily Burghelea nu pare speriată de sumele pe care ar urma să le plătească.

„Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa zis bună de plată, o să vorbesc despre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc, a explicat Emily Burghelea pe Instagram.

Ce salariu câștiga asistenta de la ”Acces Direct

Având în vedere atitudinea pe care Emily o are, multe persoane au fost curioase de suma pe care ea o câștiga pentru postul de asistentă tv a Mirelei Vaidă în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Deși emisiunea a spulberat audiențele de nenumărate ori, se pare că salariul lui Emily Burghelea nu era unul prea strălucit. Surse au declarat pentru wowbiz că fosta asistentă era plătită cu un salariu de aproximativ 3000 de lei pe lună.

În ciuda acestei sume, asistenta Tv venea în fiecare zi cu mare drag la serviciu, deoarece acesta reprezenta o adevărată rampă de lansare în lumea televiziunii.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani. Acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la care Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat un fost coleg al asistentei, potrivit wowbiz.ro.