Jennifer Lopez, schimbare radicală! Fanii nu au mai recunoscut-o: Vedeta a uimit pe toată lumea

14 nov. 2019
Jennifer Lopez, schimbare radicală! Fanii nu au mai recunoscut-o: Vedeta a uimit pe toată lumea

Nimeni nu se aștepta la o asemenea schimbare radicală a lui Jennifer Lopez. Și totuși, marea vedetă a făcut-o. Nici măcar milioanele de fani nu au mai recunoscut-o. Artista a uimit pe toat lumea.

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din lume a uimit pe toată lumea. Jennifer Lopez a suferit modificări importante. Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut-o.

Jennifer Lopez, schimbare radicală

Jennifer Lopez este o sursă de inspirație atunci când vine vorba despre ambiție, carieră, familie, dar și atunci când vorbim despre frumusețe. Una dintre cele mai frumoase și dorite femei din lume a decis să facă o schimbare extrem de iportantă. Alegerea a fost una foarte inspirată.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

These guys…doing what they do… #fambam

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

J Lo a decis să renunțe la părul lung în favoarea unui lob, o tunsoare bob asimetrică, până la nivelul umerilor, iar cel care s-a ocupat de această schimbare de look a fost Chris Appleton, unul dintre hairstyliștii preferați ai vedetelor de la Hollywood. Tunsoarea a fost completată de câteva suvițe blode care îi încadrează fața lui Lopez și suntem sigure că foarte multe vedete vor copia în curând acest look.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Jlo – don’t be so intense – me