Jennifer Lopez, schimbare radicală! Fanii nu au mai recunoscut-o: Vedeta a uimit pe toată lumea

Jennifer-lopez

Nimeni nu se aștepta la o asemenea schimbare radicală a lui Jennifer Lopez. Și totuși, marea vedetă a făcut-o. Nici măcar milioanele de fani nu au mai recunoscut-o. Artista a uimit pe toat lumea.

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din lume a uimit pe toată lumea. Jennifer Lopez a suferit modificări importante. Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut-o.

Jennifer Lopez, schimbare radicală

Jennifer Lopez este o sursă de inspirație atunci când vine vorba despre ambiție, carieră, familie, dar și atunci când vorbim despre frumusețe. Una dintre cele mai frumoase și dorite femei din lume a decis să facă o schimbare extrem de iportantă. Alegerea a fost una foarte inspirată.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

These guys…doing what they do… #fambam

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

J Lo a decis să renunțe la părul lung în favoarea unui lob, o tunsoare bob asimetrică, până la nivelul umerilor, iar cel care s-a ocupat de această schimbare de look a fost Chris Appleton, unul dintre hairstyliștii preferați ai vedetelor de la Hollywood. Tunsoarea a fost completată de câteva suvițe blode care îi încadrează fața lui Lopez și suntem sigure că foarte multe vedete vor copia în curând acest look.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Jlo – don’t be so intense – me 🥴 #newcut

O postare distribuită de Chris Appleton (@chrisappleton1) pe

Artista a fost foarte încântată de schimbarea de look, motiv pentru care a decis să posteze imaginea în care apare alături de Chris Appleton și make-up artist-ul ei, Scott Barnes.

J Lo, o carieră fabuloasă

J Lo are parte de o carieră fabuloasă. Numai în 2019 a dat marea lovitură cu filmele în care a jucat. Filmul Hustlers, în care a avut rolul principal, s-a bucurat de succes în randul fanilor, iar acum filmează alături de Owen Wilson comedia romantică Marry Me.

Jennifer Lopez se mărită

Jennifer Lopez stă perfect și din punct de vedere al vieții personale. Urmează să se mărite. Pregătirile pentru nunta cu Alex Rodriguez sunt în plină desfășurare. Face însă și repetiții pentru concertul pe care îl va susține în luna februarie a anului următor, în pauza de la Super Bowl, alături de Shakira.

Potrivit lui Alex Rodriguez, Lopez deja își pregătește recitalul și vrea să se asigure că totul iese perfect. „Ea repetă deja de șase săptămâni. Atunci când a auzit că va cânta la Super Bowl, ea a plâns. A fost un vis al ei, de când se știe. Adică, cine nu și-ar dori să cânte la Super Bowl, am dreptate?”

Revista Presei