Jennifer Lopez, ținută de 9 milioane de dolari la premiile SAG! Ce a purtat artista

25 ian. 2020
Jennifer Lopez, ținută de 9 milioane de dolari la premiile SAG! Ce a purtat artista

Are 50 de ani, însă arată cu mult mai tânără. Jennifer Lopez întoarce toate privirile indiferent de evenimentul la care participă, dar de data aceasta s-a întrecut pe sine. Artista a pășit pe covorul roșu al premiilor SAG (Screen Actors Guild) purtând bijutrii estimate la 9 milioane de dolari.

Chiar dacă nu a câștigat premiul la categoria pentru care fusese nominalizată, despre J Lo s-a vorbit cel mai mult în presa internațională și asta datorită apariției ei senzaționale.

Laura Dern a fost cea care a plecat acasă cu trofeul pentru rolul din filmul Marriage Story, produsă de compania Netflix, devansând-o pe Jennifer Lopez, care primise nominalizarea pentru modul în care a jucat în Hustlers, producție foarte apreciată de criticii americani de film.

În aceeași categorie (cea mai bună actriță în rol secundar într-un film) au mai fost nominalizare actrițele: Scarlett Johansson pentru Jojo Rabbit, Nicole Kidman pentru Bombshell și Margot Robbie pentru Bombshell.

Cum s-a îmbrăcat Jennifer Lopez

Diva J Lp a purtat o rochie neagră fără umeri, creație aparținând designerului Georges Hobeika, însă bijuteriile au fost cele care au atras atenția tuturor. Actrița nu s-a sfiit să pozeze îndelungat  alături de logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani).

Accesoriile frumoasei Jennifer Lopez au costat așadar 9 milioane de dolari și au incluc un colier Cascading Diamond Drop (73,55 de carate), o brățară Secret Cluster Diamond (35,42 de carate), o brățară din diamante în formă de pară (59.27 carate), câteva inele și o pereche de cercei de 14 carate, toate creații Harry Winston.