Jos pălăria! A renunţat la gimnastică şi a intrat în poliţie pe timp de criză! Gest uimitor al unei multiple campioane din România

larisa iordache

Jos pălăria pentru o mare campioană a României la gimnastică. Aceasta a ales să renunţe, pentru moment, la sportul care a făcut-o celebră în lume şi să îmbrace uniforma de poliţist. Anunţul surprinzător a fost făcut joi, pe Facebook. Vestea a uimit fanii români, care i-au oferit doar cuvinte de laudă şi încurajare pentru decizia sa.

Larisa Iordach, multiplă campioană la gimnastică, îmbracă uniforma de poliţist

Este vorba despre Larisa Iordache, una dintre cele mai mari valori ale României atunci când vine vorba de gimnastică. Cunoscuta sportivă, multiplă campioană europeană și medaliată la Campionatele Mondiale și Olimpice a anunţat, că, începând de joi, va îmbraca, temporar, uniforma de polițist. Mesajul a fost făcut astăzi, pe pagina sa de Facebook, tânăra explicând că va purta uniforma de poliţist în locul costumului de gimnastică, ce puţin pentru o perioadă.

Anunţul Larisei Iordache

”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!”, a transmis Larisa Iordache pe Facebook, alături de o imagine sugestivă.

Se pare că Larisa Iordache este angajat al clubului sportiv Dinamo, structură a MAI, și are grad de agent. Astfel, din ordinul ministrului Marcel Vela, peste 2000 de angajați din aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne au fost detașați la structurile din teritoriu, pentru a completa personalul existent pe durata pandemiei de coronavirus din România.

Citește și:

Revista Presei