Kanal D, în mijlocul unui scandal imens! O vedetă a postului, surprinsă când făcea videochat: Totul a ieșit la iveală

reality-show-ul-exatlon-inlocuit-la-kanal-d-de-o-alta-emisiune-1-840×500

Kanal D a ajuns în mijlocul unui scandal imens. Una dintre vedetele postului a fost surprinsă în ipostaze interzise. Tot internetul a râs de ea. Aceasta a făcut videochat. Acum totul a ieșit la iveală.

Scandal imens la Kanal D

Este scandal imens la Kanal D. Una dintre cele mai cunoscute concurente de la emsiunea Puterea Dragostei a ajuns protagonista unui mega-scandal, după ce în spațiul public au apărut imagini cu ea în timp ce făcea videochat.

Internetul este împânzit de imagini compromițătoare din trecutul Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei. Nu se știe cine a scos la iveală imaginile, dar scandalul este imens.

Livian, fostul iubit Biancăi, a reacționat destul de imprevizibil în fața acestor imagini. Nu este deloc supărat sau uimit de ipostazele în care și-a văzut fosta iubită. El s-a fotografiat cu două sticle de șampanie în mână, semn că nu e tocmai atât de afectat de trecutul ei.

„Livian, ce părere ai despre pozele care au apărut cu fosta ta iubită?”, „Karma asta 🤣🤣🤣Ai râs de toate fetele și le-ai amenințat, dar ți s-a întors 😂😂😂😂😂și încă cum”, „Mai ești cu Bianca?”, „Unde-i Bianca? La videochat?”, au fost o parte din comentarii.

Revista Presei