Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Kanal D șochează! A luat decizia să elimine un Faimos din echipă! Cine este acesta

Vești proaste pentru fanii Exalton. Deși toată lumea se aștepta ca la ediția de pe 6 martie, Cosmin Cernat să anunțe care dintre cei trei războinice dintre Alina, Alex și Lupu vor pleca, acesta a transmis că un membru din echipa Faimoșilor va trebui să-și ia rămas bun de la colegi. Mai mult decât atât, concurentul eliminat va trebui să-și ia repede rămas bun de la colegii săi.

“Prima veste e ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat. În ultima perioadă celebrul lupător MMA și-a încurajat colegii mai mult de pe margine. El a intrat foarte rar, doar la probele unde nu era nevoie de efort fizic.

Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, povestea sportivul imediat după accidentare. Dar din păcate, lucrurile nu numai ca nu s-au ameliorat, dar chiar pare că s-au agrvat și fără o intervenție promptă și-ar putea pune în pericol cariera de luptător.

Advertisement

Și Anda Adam (37 de ani) a fost nevoită să plece de la Exalton în urmă cu o lună, după ce s-a ales cu o ruptură de ligament. Ea s-a operat la genunchi şi merge acum în cârje. Competiția este una foarte dură și solicitantă. Un alt faimos care a plecat bolnav, de data aceasta cu probleme la rinichi este Ion Oncescu, campion la skandenberg. El a fost înlocuit de prietenul său, Oltin Hurezeanu.

Poate te interesează și…

Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție