Kaufland dă produse gratuite clienților. Oferta cu care vrea să-și distrugă concurența. Ce trebuie să faceți ca să intrați în posesia lor

de: Ana Toma
04 iun. 2021
Kaufland dă produse gratuite clienților. Oferta cu care vrea să-și distrugă concurența. Ce trebuie să faceți ca să intrați în posesia lor

Kaufland este al doilea cel mai mare lanț de hypermarket-uri din România, iar poziția și-a menținut-o tocmai datorită promoțiilor și prețurilor mereu competitive. Puțini clienți știu însă ce alte oferte oferă magazinul. Astfel retailerul vrea să-și distrugă concurența.

Una dintre cele mai bune oferte de care se pot bucura clienții o reprezintă primirea unui produs gratuit. Tot ce trebuie să facă cei care sunt intersați este să intre pe website-ul hypermarketului.

Cum poți obține un produs gratuit de la Kaufland

Cei de la Kaufland știu că suntem într-o perioadă mai delicat și fac tot posibilul pentru a-și ajuta clienții făcând alegeri corect. În cazul în care nu știai până acum, Kaufland are o secțiune specială pe website-ul oficial care le oferă tuturor clieților posibilitatea de a alege un produs gratuit.

Cu alte cuvinte, dacă ești client Kaufland, poți intra pe această secțiune și să votezi produsul care îți dorești să fie gratuit. În baza voturilor date, pentru unul din cele trei produse alese de Kaufland, unul îl vei primi gratuit atunci când vei cumpăra unul identic din magazine.

Mare atenție însă, produsul pe care ți-l dorești trebuie să facă parte din promoția Kaufland.

Cine poate vota

Nu oricine poate vota, ci doar clienții Kaufland care dețin un card digital de la lanțul de hypermarketuri. Doar cu ajutorul acestui card te vei putea bucura de promoția Kaufland, dar și de altele pe care retailerul le va oferi în viitor.

Votarea durează câteva zile, iar la final, Kaufland anunță care este produsul ce va fi oferit gratuit la achiziția unui identic. A doua zi după anunț, poți merge direct în magazine și să îl achiziționezi, evident, dacă cumperi un astfel de produs și dacă ai Kaufland Card.

Promoția este valabilă în toate magazinele din țară, iar Kaufland are grijă ca în mod constant, promoțiile să fie diferite pentru ca toți clienții să se poată bucura de produsele dorite.