Klaus Iohannis a făcut o gafă de zile mari! Rușine imensă pentru președinte. Ce gest de neiertat a făcut

25 apr. 2020
Klaus Iohannis a făcut o gafă de zile mari! Rușine imensă pentru președinte. Ce gest de neiertat a făcut

Klaus Iohannis a făcut o gafă de neiertat, vineri, când a mers în vizită la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”, acolo unde a susținut o declarație de presă. 

Șeful statului a stârnit furia Melania Medeleanu și a Andreeei Marin. Acestea au fost deranjate de discursul pe care președintele l-a ținut.

Iohannis a declarat că apreciază efortul depus de firmele Auchan și Leory Merlin pentru realizarea proiectului.

„Din capul locului vreau să spun că apreciez foarte, foarte mult această inițiativă privată. Inițiatorii sunt firmele Auchan și Leroy Merlin, dar și multe alte firme, multe ONG-uri au venit în sprijin, au venit cu materiale, cu bani, cu muncă, și au realizat această facilitate pe care am vizitat-o astăzi. Sunt impresionat!”, a declarat Klaus Iohannis.

Lecții de dicție pentru Klaus Iohannis

Ulterior, Melania Medeleanu a fost deranjată de faptul că președintele nu a menționat cine a contribuit la construirea spitalului. Aceasta a avut și un mesaj pentru Klaus Iohannis.

„E drept, nu e un excercițiu de dicție, ci mai degrabă unul de respect. Așa cum pe dumneavoastră vă cheamă Klaus Iohannis, așa pe noi ne cheamă Asociația Zi de Bine, iar în spatele nostru stau peste 30.000 de donatori.

Oameni care au băgat adânc mâna în buzunare și au donat, pentru că au înțeles că e nevoie de ei și cred că le-ar plăcea să știe că președintele lor a aflat despre acest efort colosal…Să recunoașteți munca unor oameni nu e o rușine, domnule președinte!”, a declarat Melania pe pagina ei de facebook.