Klaus Iohannis a făcut o greșeală enormă! Doar el este vinovat. Ce a făcut președintele

23 apr. 2020
Klaus Iohannis a făcut o greșeală enormă! Doar el este vinovat. Ce a făcut președintele

Klaus Iohannis a făcut o greșeală enormă! Decizia luată îl va costa foarte scump. Foarte mulți vor avea de suferit din cauza unei măsuri anunțate, astăzi, de șeful statului.

Președintele a anunțat o relaxare a circulației după data de 15 mai. Imediat după declarațiile sale, jurnalistul Ion Cristoiu a luat foc.

Acesta susține că polițiștii vor aplica un val de amenzi din cauza acestor relaxări. Cristoiu spune că măsurile luate de Executiv sunt doar imitaţii ieftine a ceea ce se întâmplă în Occident.

„Am pariat cu dvs că dl. Iohannis, când va ieşi la ora două, va da înapoi în chestiunea măsurilor de relaxare. Nu mă miră. Nu mai departe de joia trecută era apocaliptic şi făcea şi rima aia celebră , marţi era tot apocaliptic, pentru ca miercuri să ne anunţe nu luminiţa de la capătul tunelului, ci miile de becuri de la capătul tunelului.

Nu mai era luminiţă, era deja un incendiu. Acum a revenit. Toate aceste mesaje, măsurile din România nu sunt decât imitaţii ieftine ale ceea ce se întâmplă în Occident.

Şi-a dat seama că liderii din Occident trec la o anumită relaxare şi atunci a zis , măcar ipotetic, deoarece să anunţi cu o lună înainte relaxarea, cum am spus şi ieri, a fost o greşeală uriaşă deoarece începând de ieri nu a mai respectat nimeni nicio restricţie”, a explicat jurnalistul.

Se va da ordin să dea cât mai multe amenzi

Jurnalistul susține că autoritățile vor fi confuze din cauza declarațiilor președintelui.

„Sigur, acum a adâncit confuzia pentru că semnalul dat ieri pentru forţele de ordine a fost automat de relaxare, acum forţele de ordine, miliţienii o să primească indicaţii de la dl. Vela să amendeze pe rupte şi va ieşi ceva ca dracu, deoarece nu vor înţelege dacă ne relaxăm sau nu ne relaxăm.

A fost încă o dată expresia că, de fapt, Klaus Iohannis nu gândeşte de la o săptămână la alta, nici măcar de la o zi la alta, ci de la o oră la alta. Sunt măsuri luate pe picior, în funcţie de cum bate vântul şi cum încălzeşte soarele la un anumit moment al zilei pentru ca după asta să se schimbe”, a mai spus jurnalistul.