Klaus Iohannis a făcut o greșeală fatală! Este foarte grav. Toți românii ar putea fi afectați

iohannisklaus2

Klaus Iohannis a comis-o foarte grav. Președintele a făcut o greșeală care va afecta foarte mult românii. Criza de coronavirus ar putea degenera.

Ion Cristoiu spune că este importantă absenţa oricărui îndemn al preşedintelui adresat românilor de a sta în case, din perspectiva specialiştilor care apar zilnic la televizor, dar şi a respectării interdicţiilor impuse de starea de urgenţă.

Jurnalistul susține că românii nu mai respectă regulile.

„Domnul preşedinte nu a spus un cuvânt în deschidere în genul sau . După ce pe 22 a anunţat măsurile de relaxarepentru după 15 mai, cu o lună înainte, şi a dat un semnal european de optimism, a doua zi a ţinut iar un mesaj în care primele rânduri erau să nu slăbim vigilenţa, să nu ne relaxăm .Această remarcă e importantă din două motive.

1. Pe televiziuni, cioclii apocaliptici, care sunt medici specialişti, din nevoia lor de a avea rating, prin prăpăstiile spuse, continuă să menţină spaima, panica, ‘staţi în case, nu s-a terminat, va mai veni un val’. Nu că aş diminua eu importanţa pericolului, dar nu cred că mai e cineva atent la ce spun ei pentru că ştim deja lecţia.

2. Nu mai există nicio interdicţie. Toate magazinele sunt deschise, mă rog, nu restaurantele. Locuri de parcare nu mai sunt. Eu nu văd nicio diferenţă în afară de botniţele pe care le poartă o parte din populaţie şi faptul că au ajuns măşti şi în farmacii, şi în drogherii şi la Fero-metal. Deja măştile, dezinfectanţii, sunt o realitate.

Românii nu se mai tem de coronavirus

„Din punct de vedere al stării de spirit, este foarte importantă această menţiune, românii nu se mai tem de coronavirus. Pe cristoiublog.ro, la Gândurile lui Cristoiu, am citat dintr-un sondaj, făcut pe la jumătatea lui aprilie, în care 24% dintre români se temeau că se vor îmbolnăvi, restul nu.

Deci e limpede că atâta vreme cât românii nu se tem că se vor îmbolnăvi, relaxarea este fatală”, a avertizat jurnalistul.

Revista Presei