Klaus Iohannis a mințit! Se cere închiderea președintelui. Ce gafă imensă a făcut

29 apr. 2020
Klaus Iohannis a mințit! Se cere închiderea președintelui. Ce gafă imensă a făcut

Klaus Iohannis ar fi făcut o greșeală imensă. Președintele ar fi mințit în plină stare de urgență. S-au lansat acuzații foarte grele și se cere chiar închiderea sa pentru fake news.

Mircea Badea a lansat un atac fără precedent la adresa șefului statului, după ce acesta a motivat închiderea școlilor printr-un studiu mincinos care ar fi fost făcut în Franța.

Președintele, la pușcărie

Realizatorul susține că e fake news și consideră că președinția din România ar trebui închisă. Mai mult, acesta spune că decizia de a nu începe școala a fost luată „printr-un studiu care nu există”.

„Bănuiesc că mă vei întreba cum a fost conferința de azi. Nu am văzut-o azi. Eram la Radio Zu și stăteam de vorbă cu români, mulți dintre ei din străinătate, din Danemarca, Suedia, unde într-adevăr nu există ce a spus Iohannis că există ieri motivând decizia neînceperii în școli printr-un studiu care nu există, e un fake news”, a spus Mircea Badea

E fake news!

„Ar trebui închis Iohannis, potrivit legislației stării de urgență. Președinția, instituția, ar trebui închisă pentru că a făcut fake news. Nu poți tu, fiind președintele României să citezi pe oricine.

Nu poți ca președinte să motivezi o asemenea decizie de așa avengură printr-un fake news.”, a zis Mircea Badea.