Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Kylie Jenner, detronată pe Instagram de o poză cu un ou. Reacția vedetei

  1. Home/
  2. Entertainment/

Kylie Jenner a pierdut duminică recordul mondial pentru poza cu cele mai multe aprecieri pe Instagram în favoarea unui ou. Până acum, cea mai apreciată postare a fost o imagine cu mâna fiicei sale, Stormi Webster, publicată pe 6 februarie 2018. Postarea insumase 18 milioane de like-uri.

 

Fotografia cu un simplu ou, publicată de contul world_record_egg pe 4 ianuarie, a primit peste 39 milioane de like-uri in doar cateva zile, depășind recordul surorii lui Kim Kardashian. ”Haideți să stabilim împreună un record mondial și să avem cea mai apreciată postare pe Instagram. Să batem recordul actual deținut de Kylie Jenner”, este descrierea imaginii cu oul.

 

În imagine au fost etichetate mai multe publicații importante (Daily Mail, CNN și BuzzFeed), dar și personalități precum Jimmy Fallon și Pewdiepie. În momentul în care a văzut că nu mai are cea mai apreciată postare de pe Instagram, Kylie Jenner a postat un clip video în care spărgea un ou pe asfalt. Clipul video a fost urmărit de 15 milioane de ori.

 

Ioana