L-a dat afară pe loc! Ludovic Orban, fără milă. Decizie radicală în scandalul momentului

ludovic-orban-net

N-a stat la discuții. Ludovic Orban a anunțat în mai puțin de o oră că îl va da afară pe secretarul de stat care a fost prins băut la volan. 

„Am decis să îl demit”, a declarat Ludovic Orban, pentru agenția de presă Mediafax.

Poliţiştii timişoreni au întocmit, vineri, dosar penal pe numele unui bărbat care a lovit o maşină, într-o parcare din Timişoara, iar la venirea agenţilor de circulaţie, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar şi să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

A refuzat să fie testat cu aparatul etilotest

„Un bărbat de 56 de ani a lovit o maşină aflată într-o parcare de pe strada Behelei, producând pagube materiale. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, totodată refuzând şi să i se recolteze probe de sânge.

Astfel, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul pe numele căruia s-a deschis dosar penal este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Revista Presei