La 52 de ani, Tani Budi are un iubit de 26! Cine este acesta și cu ce se ocupă

Tania Budi

Anii au trecut, dar Tania Budi pare că nu și-a pierdut din frumusețe și prospețime. Deși a ajuns la 52 de ani, vedeta nu arată că ar avea decât maxim 30. Ultima aroganță a acesteia ar face orice femeie invidioasă. Are un iubit de doar 26 de ani.

Tania Budi are un iubit de 26 de ani

Nu este nicio glumă. Tania Budi are un iubit de doar 26 de ani. S-a aflat și cine este acesta, dar și cu ce se ocupă. Diva are dublul vârstei iubitului ei.

Blonda a revenit în televiziune după o lungă absență, dar pare aceeași. Fosta miss a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, și a făcut dezvăluiri despre iubitul ei.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a spus Tania Budi.

Tania Budi a debutat în televiziune după Revoluție

Tania Budi a împlinit 52 de ani, dar arată ca-n tinerețe. Parcă pentru ea a stat timpul în loc. Vedeta a debutat pe micile ecrane în anii 90. A fost model, actriță, femeie de afaceri și a știut mereu cum să aibă grijă de ea, punându-se tot timpul pe primul loc. S-a retras din televiziune, dar a rămas în atenția presei.

Vedetei nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre vârsta pe care o are sau despre cum reușește să se mențină mereu tânără. „A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, declara ea.

Ce studii are Tania Budi

Tania Budi a fost studentă la Matematică și Jurnalism, iar apoi a decis să se îndrepte spre televiziune. „Am zis că vreau o meserie de femeie, în care să am grijă de mine, în care să nu mă trezesc dimineaţa la 7.00 ca să mă duc la serviciu. Şi uite-aşa, din aproape-n aproape, am ajuns la televiziune”, a povestit ea.

Tania Budi, naturală la 52 de ani

A împinit 52 de ani, dar arată incredibil fără nicio operație estetică. Are o siluetă de invidiat și pe fața ei nu există nicio urmă de rid. Ea reușește să se mențină printr-o alimentație sănătoasă și mult sport.

„Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”, a declarat Tania.

Revista Presei