Lacrimi la Survivor România! Andrei și Karina s-au certat din cauza unei alte femei. Decizia pe care au luat-o cei doi

andrei karina

Karina și Andrei au fost cei mai buni sportivi de la Survivor România, dar au fost eliminați din competiție de colegii lor, chiar înainte de final. Strategiile de a da la o parte cei mai puternici adversari în lupta pentru marele premiu a dat roade în echipa Războinicilor și astfel în concurs au rămas Emanuel, Lola, Iancu și Ema, cea mai slabă concurentă a echipei albastre.

Cei doi s-au ales, însă cu o frumoasă poveste de iubire, care continuă și acum, în resortul din Republica Dominicană, unde-și petrec timpul până când se vor deschide granițele și vor putea veni în țară. Deși păreau foarte uniți, a existat un moment foarte tensionat între Andrei și Karina, care putea însemna chiar despărțirea lor. Motivul? Alice.

Mesajele celor doi îndrăgostiți

”La venirea lui Alice, se tot vorbea prin tabără de o apropiere între Alice și el. Știam că erau din același oraș, că se cunoșteau de la un alt concurs asemănător și am înțeles situația în mod diferit. Recunosc, m-am gândit că lucrurile se pot schimba între noi, mai ales că Alice era mereu lângă noi. Am fost supărată, aveam discuții mai aprinse cu Andrei și chiar am ajuns să nu ne mai vorbim. Îmi amintesc că am și dormit spate în spate toată noaptea! Eram tristă, la fel și el! Probabil, de aceea, dimineața, m-a luat de mână, mi-a vorbit și, într-un final, am clarificat totul. Acum, mă amuz, știu că totul era doar în capul meu, conștientizez că Andrei chiar mă iubește cu adevărat”, a dezvăluit Karina la Fanarena.

Andrei a avut și el un mesaj pentru toți cei de acasă: „Ceea ce vreau să știe toată lumea este că eu sunt un familist convins și ăsta a fost primul lucru care ne-a legat. Am o vârstă, îmi doresc din tot sufletul o familie, copii și, daca ea nu gândea la fel, nu cred că astăzi mai eram împreună. (…) Este o relație puternică, sinceră și asta ne-a legat foarte mult. O să fie bine și în țară, deja am stabilit multe lucruri”, a declarat războincul la Fanarena.

Revista Presei