Laura Cosoi rupe tăcerea: ce spune despre relația dintre Smiley și Gina Pistol! Doamne ferește!

laura_cosoi_18

Laura Cosoi și Smiley formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și toată lumea a crezut că va urma o nuntă ca-n povești între cei doi. Doar că după cinci ani de relație, aceștia și-au anunțat despărțirea. Motivul ar fi fost că artistul nu-și dorea o familie la acel moment.

Nu a trecut foarte mult timp și Laura Cosoi s-a căsătorit cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, acu care are și un copil și îl așteaptă și pe al doilea. Odată cu trecerea anilor, rănile provocate de ruptura unei relații atât de frumoase s-au vindecat.

Declarația Laurei Cosoi despre Gina Pistol

Mulți ani Smiley nu a mai recunoscut oficial nicio relație, nici măcar pe cea cu Gina Pistol, care durează deja de trei ani. În ultima perioadă, însă cei doi s-au afișat des împreună, deci este posibil să avem parte și de o căsătorie.

Laura Cosoi și Smiley au rămas prieteni, chiar dacă la început ambilor le-a fost foarte greu. Întrebată la un eveniment monden, ce parere are despre Gina Pistol și daca are resentimente, aceasta a răspuns prompt.

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!”, spunea Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp.

Revista Presei