Laurențiu Duță, de nerecunoscut! Imaginea care va deveni virală: Cum arăta în adolescență

laurentiu-duta

Laurențiu Duță a ajuns de nerecunoscut! Aceasta este imaginea care va deveni virală pe internet și pe rețelele de socializare. A fost făcută publică. Nimeni nu l-ar mai recunoaște acum.

Artistul care a marcat copilăria și adolescența unei generații s-a schimbat enorm. Dacă îl vezi acum și privești o poză cu el din adolescență cu siguranță nu-l recunoști.

Laurențiu Duță, de nerecunoscut

Liderul trupei 3 Sud Est s-a schimbat total față de anii adolescenței. Formația a fost una dintre ele mai în vogă în România finalului anilor 90. Și acum, după ce s-au reunit, cei trei băieți fac furori printre fanii. Unul dintre cei trei arăta total diferit când era un adolescent, înainte să devină faimos. O fotografie veche l-a dat de gol.

Laurențiu Duță rămâne în istorie pentru vocea sa inconfundabilă, iar 3 Sud Est va fi întotdeauna formația românească pe care au iubit-o milioane de români și ale căror versuri sunt și astăzi pe buzele tuturor.

Laurențiu avea părul lung și idolul său era Michael Jackson! Duță era un băiat timid și asta se putea vedea și din gesturile sale. Recent el a arătat fanilor săi o fotografie de când nu era celebru. Aproape nimeni nu l-a recunoscut! În trecut, tatăl lui a vorbit despre cum a început cariera muzicală a fiului său. “Totul a început să prinda contur când am adus un keyboard nou, înainte de 89, după un contract pe la restaurante din Viena. Laurenţiu avea 13 anişori şi n-a dormit câteva nopţi, vrăjit de sunetele clapei, pe care a descoperit-o, iniţial, ca autodidact.

La 16 ani, m-a uimit şi pe mine: băiatul meu repeta în secret, îmbrăcat în hăinuţele făcute de mama lui, era calificat să cânte în acelaşi program cu mine, la unul dintre cele mai selecte restaurante din Mamaia de la începuturile anilor 90, unde clienţii erau în majoritate străini şi unde artiştii erau aleşi pe sprânceana, la Scoica! De atunci îşi câstigă propriii bani. Pe primii castigaţi i-a investit tot în muzică, în aparatura audio”, spune Titi Duţă, tatăl lui Laurenţiu, potrivit okmagazine.ro.

Revista Presei