Laurențiu Reghecamf a luat-o razna? Scandal imens în public. Ce spune despre divorțul de Anamaria Prodan

03 iul. 2021
Laurențiu Reghecamf a luat-o razna? Scandal imens în public. Ce spune despre divorțul de Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecamf. Foto: profimedia.ro

Laurențiu Reghecamf tună și fulgeră de când mass media a făcut public numele Florentina Raiciu. Despre aceasta se spune că ar fi amanta antrenorului, însă el a negat. Dacă până acum a preferat să păstreze tăcerea, ei bine de data aceasta a avut o ieșire cu care a șocat pe toată lumea.

Deși chiar el a mărturisit pentru publicația Fanatik, care aparține prietenului său, Horia Ivanonici că divorțează de Anamaria Prodan, acum s-a schimbat la 180 de grade. Insistă pe ideea că nimic nu este adevărat și că își iubește foarte mult familia. Mai mult, amenință presa cu datul în judecată.

Laurențiu Reghecamf și-a ieșit din minți

„Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real. Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? […] Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ.”, a spus Reghecamf pentru spynews.ro.

Soțul celebrei Anamaria Prodan a dat și un ultimatum presei. Dacă se va mai scrie despre viața lui personală, atunci va trece la fapte: adică se va adresa instanței de judecată. Totuși toată această telenovelă a fost declanșată chiar de antrenor și menținută de partenera lui de viață, care a avut reacții halucinante pe alocuri.

Reghecamf amenință presa

„ Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. ”, a avertizat Laurențiu Reghecampf pentru aceeași sursă.

Florentina Raiciu. Foto: Instagram

Reamintim că antrenorul a fost urmărit în Delta Dunării de paparazzii EVZ, care au relatat în detaliu traseul acestuia alături de un prieten și alte două tinere. Ulterior, Gigi Becali ar fi povestit presei despre Floretina Raiciu, o tânără în vârstă de 32 de ani, care a pozat în Playboy în trecut și care a făcut multe victime în lumea mondenă.

Semnează Reghe cu FCSB și Gigi Becali?

Aceasta nu a dorit să comenteze pe subiect. Curios este că după acest scandal, în care a apărut numele femeii cu care ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan, el a decis să vorbească public și chiar să amenințe mass media.

Despre Laurențiu Reghecamf s-a mai scris și că ar fi la un pas să semneze cu FCSB, unde ar urma să fie antrenor. Soția lui s-a opus, însă cu vehemență. Ea se află într-un scandal imens cu Gigi Becali.