Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

26 iul. 2021
Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan a refuzat divorțul, iar Laurențiu Reghecamf a acceptat situația. Dar asta nu înseamnă că a renunțat să-și trăiască viața ca și cum ar fi celibatar. Deși s-a scris mult că antrenorul este dispus să-și părăsească rapid căminul conjugal pentru Florentina Raiciu, în realitate, femeia care i-a sucit mințile este alta.

VoxBiz.ro v-a prezentat detalii despre frumoasa escortă, care l-a fascinat pe Laurențiu Reghecamf și cu care acesta ar fi avut o relație de mulți ani. Dar o notificare avocațială, în care ni s-au cerut să respectăm condițiile GDPR ne împiedică să-i publicăm numele. Așadar o vom numi C.B, inițialele numelui său de pe site-urile pe care s-a promovat de-a lungul timpului.

Vacanța cu femeia de care ar fi îndrăgostit

Laurențiu Reghecamf a fost surprins în vacanță zilele acestea în Grecia, iar cea care l-a însoțit a fost nimeni alta decât C.B. Chiar dacă cei doi au încercat să fie discreții, cititorii SpyNews.ro i-au fotografit și le-au transmis jurnaliștilor fotografiile cu cei doi îndrăgostiți.

Anamaria Prodan se află în Dubai, iar singura ei reacție a fost să publice o fotografie cu Laurențiu Reghecamf Junior, pe care l-a numit „prințul meu”.

Anamaria Prodan și-a folosit și fiul cel mic în telenovela divorțului

În urmă cu o lună, impresara a postat pe Instagram un mesaj al fiului său minor, prin care a vrut să-și pună soțul într-o ipostază jenantă. Doar că pe acesta nu pare să-l fi interesat foarte tare toate încercările partenerei sale și continuă să-și trăiască viața la maxim cu alte femei.

”Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu.

Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar…. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii!”, a fost mesajul lui Reghe Junior, preluat de Anamaria Prodan, care a completat cu „familia mea de luptători ! Exemplu de dragoste și devotament pt familie și in special pentru tatal lui pe care Reghe Jr îl divinizeaza”, posta Anamaria Prodan pe Instagram în urmă cu o lună.