Lavinia Pârva a decis să rupă tăcerea: cum se comporta Ștefan Bănică în relația cu ea

Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr, la 6 luni de când a devenit mamă. Lavinia este într-o formă de invidiat

Schimbare de proporții în viața Laviniei Pârva. Fanii au rămas cu gura căscată. În sfârșit, s-a întâmplat. Gestul lui Ștefan Bănică spune totul. Mesaj inedit postat de Lavinia Pârva.

Mesaj inedit al Laviniei Pârva

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în mare secret, iar imaginile de la petrecere au lipsit cu desăvârșire. Cele două vedete au fost extrem de zgârcite atunci când a venit vorba despre viața personală. Mulți chiar s-au întrebat dacă relația dintre cei doi merge bine sau scârțâie. Ei bine, bruneta a postat pe rețelele de socializare o imagine care spune totul.

Până acum, artista posta pe Instagram numai poze cu fiul ei și niciodată cu cei doi. Mai mult decât atât, Ștefan Bănică Jr. a ales să cânte la concertul de Crăciun cu fiul lui și nu cu artista. În timp ce multe alte vedete din România, precum Dana Rogoz sau Andreea Bălan pun în mod constant imagini de familie pe conturile de socializare, nu asta se întâmpla și în cazul Laviniei și al lui Bănică.

De data aceasta, Lavinia Pârva a creat o surpriză de proporții. A surprins pe toată lumea cu imaginea postată pe Instagram. Aceasta apare în fotografie alături de soțul ei, fotografie în dreptul căreia a scris #family.

Lavinia și Ștefan au devenit părinți în 2019

În luna mai a anului trecut, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au devenit părinții unui băiețel. Cei doi nu au făcut vâlvă nici când s-au căsătorit și nici atunci când a fost creștinat micuțul, totul întâmplându-se în mare secret. ”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă.

Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Revista Presei