Lavinia Pârva a spus adevărul! A bătut-o Ștefan Bănică și pe ea: cum a reacționat vedeta. I-a lăsat pe toți mască

lavinia parva stefan banica

Ștefan Bănică are la activ mai multe căsnicii eșuate cu femei frumoase și celebre. Toate l-au acuzat de violență domestică și nu s-au sfiit să spună că artistul a fost agresiv cu ele. Prima care a recunoscut a fost regretata Cristina Țopescu, care a avut un mariaj scurt cu cântărețul.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, pentru revistatango.ro.

Au urmat apoi Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Cele două dive rivale au avut, însă luări de poziție similare și l-au acuzat pe Ștefan Bănică de agresivitate. Ultima lui soție, Lavinia Pârva le contrazice, însă pe fostele mari iubiri ale partenerului său de viață.

Declarațiile Laviniei Pârva

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )” a  spus aceasta.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan” a completat vedeta.

Citește și:

Revista Presei