Leacul care încetinește procesul de îmbătrânire! Veți arăta mult mai tineri. Lidia Fecioru a spus secretul. Cum se prepară corect

Lidia Fecioru

Semnele îmbătrânirii sunt greu de ascuns după o anumită vârstă, însă cu o alimentație corectă și cu o atenței sporită acordată corpului tău, poți încetini într-o oarecare măsură procesul de îmbătrânire.

Lidia Fecirou a prezentant la Antena 3, ingredientul secret care te poate ajuta în lupa cu îmbătrânirea și nu numai. Acesta este benefic și în lupta împotriva bolilor grave.

Germenii de grâu sunt o sursă bogată de energie, fibre, proteine și carbohidrați complexi. În ceea ce privește mineralele, germenii de grâu conțin potasiu și fier, precum și zinc, calciu, fosfor și seleniu.

De asemenea, prin adăugarea de germeni de grâu în dieta ta poți stimula pozitiv sistemul imunitar pentru a lupta împotriva unui număr de boli și afecțiuni cum ar fi boli de inimă și cancer.

Leacul care încetinește procesul de îmbătrânire

Pe lângă beneficile uimitoare pe care le are asupra organismului tău, germenii de grău încetinesc procesul de îmbătrânire.

Lidia Fecioru a explicat cum îi poți prepara și cum se consumă pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.

„Germenii de floarea-soarelui încetinesc îmbătrânirea. Se pun într-un borcan, peste ele se toarnă apă ca să se umfle. Se pun apoi în pământ și se lasă să crească puțin.

Se pun taie și se servesc în general în salate”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Citește și:

Revista Presei