Leacul din bătrâni pentru curățarea rinichilor: Este extrem de eficient! Elimină nisipul, dizolvă pietrele și vindecă cistita

02 oct. 2020
Leacul din bătrâni pentru curățarea rinichilor: Este extrem de eficient! Elimină nisipul, dizolvă pietrele și vindecă cistita
Human Kidney stones medical concept as an organ with painful crystaline mineral formations as a medicine symbol with a cross section with 3D illustration elements.

Pe vremuri, când medicina nu era atât de avansată și nici la fel de răspândită, oamenii trebuiau să se ajute de proprietățile vindecătoare ale elementelor din jurul lor.

Așa s-au descoperit utilizări dintre cele mai diverse pentru plante, legume și mirodenii iar combinarea lor a dat naștere unor remedii naturiste extrem de eficiente.

Este și cazul tratamentului natural pentru curățarea rinichilor, pe bază de cereale. Acesta va curăța rinichii, va elimina nisipul și mucoasa urinară, va dizolva pietrele din rinichi și vezica urinară și va trata cistita.

Leacul din bătrâni pentru curățarea rinichilor

„Seara, clătește 1 cană (200 gr) de mei în apă caldă. Meiul se va pune apoi într-un borcan mare (de 3 litri) care trebuie umplut in proportie de 2/3 cu apă fierbinte. După asta acoperă-l și agită-l bine, înfășurându-l în ceva cald și lasă-l peste noapte.

Dimineața agită conținutul borcanului. Lihidul alb opac pe care il vei observa plutind va deveni medicamentul tău.

Pune lichidul alb in alt recipient, din care vei bea în cursul zilei, când și ce cantitate dorești.

Ar fi bine să nu arunci crupele de mei rămase. Folosește-le pentru a prepara un mic dejun sănătos – 1 cană de crupe, 3 pahare de apă, condimente, toate fierte timp de 15 min.

Seara, pregătește o nouă porție pentru a doua zi. Se recomandă a urma același program de tratament timp de 10-15 zile. După aceste două săptămâni, pietrele ar trebui să se macine și să iasă prin tractul urinar,” notează floaredetei.ro.

Mai mult decât atât, poți include meiul în dieta de zi cu zi, pentru a-ți păstra sănătatea rinichilor și a vezicii urinare. Prevenirea formării pietrelor va oferi corpului tău răgazul necesar pentru a se curăța în mod natural.