Leacul străvechi pentru curățarea rinichilor. Elimină nisipul și dizolvă pietrele la rinichi. Rețeta e extrem de simplă iar rezultatele se văd imediat

24 sept. 2020
Leacul străvechi pentru curățarea rinichilor. Elimină nisipul și dizolvă pietrele la rinichi. Rețeta e extrem de simplă iar rezultatele se văd imediat
Human Kidney stones medical concept as an organ with painful crystaline mineral formations as a medicine symbol with a cross section with 3D illustration elements.

Rinichii reprezintă organul responsabil cu curățarea organismului, astfel încât de sănătatea acestuia depinde sănătatea întregului nostru corp. Vă prezentăm astăzi rețeta leacului străvechi pentru curățarea rinichilor, rețetă care ajută la eliminarea nisipului și la dizolvarea pietrelor la rinichi.

Exista mai multe remedii naturiste pentru curatarea rinichilor.  Unul dintre acestea este un suc special consumat în fiecare dimineață și care curăță cu succes rinichii.

Sucul conține o ceașcă de coacăze negre, o felie de pepene roșu, un pumn de afine, altul de roșii și un măr cu coajă.

„Sucul rezultatul din combinatia fructelor de mai sus, consumat dupa 30 de minute de stat in frigider, nu mai are aceleasi proprietati terapeutice. Fructele de mai sus se transforma in suc cu ajutorul blenderului. Sucul poate fi consumat in loc de micul dejun, deoarece este extrem de hranitor.

Mai exista si alte metode naturiste de curatare a rinichilor, care includ ceaiuri si plante medicinale: varza, usturoi, ceai din cozi de cirese, ceai de matase de porumb sau fructe de padure,” notează floaredetei.ro.

Cele mai bune alimente pentru rinichi

Varza – „Este o leguma bogata in fitochimicale. Antioxidantii din varza reduc riscul de cancer, de afectiuni cardiovasculare, precum si de disfunctii renale.

Ardeiul gras rosu – ardeiul gras rosu este sarac in continutul de potasiu, ceea ce inseamna ca este sanatos pentru rinichi. Mai mult decat atat, acesta contine vitamine precum C, B6, A, acid folic, precum si fibre. Continutul de licopen ofera protectie impotriva cancerului.

Sparanghelul – sparanghelul este sarac in calorii, insa bogat in continutul de vitamina A, K si C. Testele facute pe soareci care sufera de hipertensiune au dovedit faptul ca sparanghelul sustine functiile renale. Totusi, nu este recomandat consumul zilnic de sparanghel intrucat contine cantitati generoase de minerale precum potasiul, calciul sau fosforul.

Conopida – fiind bogata in continutul de vitamina C, de acid folic, precum si de fibre, conopida este recomandata pentru rinichi sanatosi. Mai mult decat atat, conopida contine compusi care neutralizeaza substantele toxice din organism. Conopida poate fi consumata fiarta, cruda sau trasa la tigaie.

Merele – merele sunt bogate in vitamine, minerale si fibre. Acestea au proprietati antiinflamatoare si antioxidante, care reduc colesterolul “rau”, dar si riscul de diabet. Diabetul poate cauza insuficienta renala, ceea ce inseamna ca merele pot proteja rinichii,” notează doc.ro.