Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Legătura dintre Eugen Teodorovici și SRI! Ultima mișcare din sistem

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici,a fost în ultima perioadă rebelul din PSD. Acesta și-a exprimat în nenumărate rânduri nemulțumirea cu privire la multe dintre proiectele susținute de colgii lui, prilej cu care a și făcut o serie de dezvăluiri interesante. Odată cu revenirea în guvern, politicianul a revenit la senimente mai bune și acum este mult mai echilibrat în declarații.

În 2017 însă a adus în discuție o problemă pentru care suportă repercusiunile acum. Teodorovici a recunoscut că a primit o diplomă de absolvire a Colegiului Naționat de Informații fără să fi trecut “nici măcar o dată” pe acolo. Reamintim că instituția respectivă face parte din vestita Academie Națională de Informații.

În acest context, vine și lovitura din partea SRI, care vrea să-și spele imaginea destul de pătată în ultima perioadă. Totul s-a întâmplat, după decizia de a suspenda activitatea Colegiului Național de Informații, în urma unei anchete.Astfel, ministrului îi va fi retrasă diploma de absolvire, iar celelalte diplome vor fi verificate.

Mai mult, potrivit libertatea.ro, Colegiul Național de Informații ar urma să fie desființat, mai ales că multe diplome au fost eliberate de acolo destul de suspect. Ancheta a fost demarată, după declarația lui Teodorovici și abia acum s-a ajuns la această concluzie.

Advertisement

Poate te interesează și…

Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție