Legătura neştiută dintre Andreea Marin şi milionarul român care şi-a înjunghiat soţia de curând

10 apr. 2020
Legătura neştiută dintre Andreea Marin şi milionarul român care şi-a înjunghiat soţia de curând

Răsturnare de situație în cazul care a scandalizat România vineri! Un milionar român extrem de retras din Prahova a fost reţinut de poliţie după ce şi-a înjunghiat soţia într-o maşină, ca apoi să se taie şi el, pentru a minţi poliţiştii că a fost un atac. Legătură surprinzătoare avută de acesta cu celebra Andreea Marin.

Noi detalii în cazul care a frapat România

Noi detalii în cazul omului de afaceri din Prahova, Mihai Tufan, un afacerist cu zeci de milioane de euro în conturi care s-a ferit mereu de viaţa publică. Cu toate acestea, joi seara, el a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat soţia, cu care are o pereche de gemeni, ca apoi să se înjunghie şi el pentru a le spune poliţiştilor că a fost victima unui atac. În prezent, omul de afaceri a fost reținut de polițiști și adus la Tribunalul București.

”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut, după ce a înjunghiat o femeie, iar apoi şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit.

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, informează Poliția Capitalei.

Legătura neştiută cu Andreea Marin

Cu toate acestea, puţini ştiu că Andreea Marin a avut o relaţie în trecut cu cunoscutul milionar, despărţirea fiind pricinuită chiar de femeia care ieri a fost înjunghiată de Tufan, Ramona Ileana, cea care are şi doi copii alături de cunoscutul om de afaceri. Andreea Marin ar fi stat un an de zile împreună cu omul de afaceri.

“Voi fi foarte clara, ca sa nu mai revin la acest subiect fara noima. Nu-mi plac barbatii carora le lipseste ce-i mai important, din moment ce se lauda cu ceea ce de fapt nu au si nicidecum nu-mi place ciorba reincalzita. Trecutul are rostul sau doar cind e vorba de oameni care au stiut sa pastreze respectul meu, ceilalti nu exista in memoria mea afectiva. Eu traiesc prezentul si visez viitorul pentru dragostea mea de acum. Asta este tot ceea ce conteaza”, a dezvaluit atunci Andreea Marin.

Cine este Mihai Tufan

Omul de afaceri prahovean Mihai Tufan este unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România. De asemenea, Mihai Tufan este cunoscut și pentru afacerile pe care le-a făcut în domeniile producției de energie și al distribuției de carburanți. Mai mult, acesta îi făcuse soţiei sale, Ramona Ileana o firmă care importă mobilier de lux unde femeia este general manager.

“Blonda din Câmpina este femeia care i-a furat inima încă de pe băncile liceului. Şi în jurul ei s-au ţesut legende. Mulţi o indică drept “creierul” din spatele multora dintre afacerile cuplului. Ramona este este proprietarul Casei Nobilis, importatorul unei mărci exclusiviste de mobilier de lux – Poltrona Frau”, scria presa prahoveană despre femeia care ar fi fost agresată de milionar.