Legătura secretă dintre Dan Bittman și Tăriceanu! Putini stiu acest detaliu din vietile celor doi

12 apr. 2020
Legătura secretă dintre Dan Bittman și Tăriceanu! Putini stiu acest detaliu din vietile celor doi
Dan Bittman a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, alături de trupa sa Holograf

Nimeni nu se aștepta la asemenea dezvăluiri. S-a aflat despre legătura secretă dintre celebrul Dan Bittman și politicianul Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult, vedeta a fost ajutată, în trecut, de fostul președinte al Senatului.

Legătura secretă dintre Dan Bittman și Tăriceanu!

S-a aflat tot adevărul și legătura dintre solistul trupei Holograf și șeful ALDE. Totul s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, iar acum i-ar putea fi de mare ajutor lui Bittman.

România este lovită în plin de pandemia de coronavirus, iar evenimentele și concertele artiștilor au fost anulate în totalitate. Pentru Dan Bittman ar putea reprezenta însă o întoarcere în trecut.

Acesta nu ar trebui să fie afectat de această criză. Are o altă meserie la bază, nu cea de cântăreț. Dan Bittman este de profesie inginer hidrotehnist și este familiarizat cu cotele apelor Dunării, iar colegii săi de trupă, Tino Furtună și Edi Petroșel, au absolvit Politehnica și sunt ingineri.

Dar asta nu e tot. Solistul de la Holograf și-a susținut lucrarea de licență în fața fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, pe când acesta era asistent universitar.

Chitaristul trupei Holograf, Mugurel Vrabete, este arhitect, ba chiar a proiectat un bloc în trecutul său.

Dan Bittman, carieră fabuloasă la Holograf

Dan Bittman are în spate o carieră fabuloasă ca solist al trupei Holograf. Piesele cântate de acesta au marcat cel puțin trei generații. Au fost în top de peste 30 de ani, chiar dacă formația a trecut prin transformări. Holograf a început ca o formație de rock, apoi a trecut la pop.